• Group bg
  Proizvodnja opruga i metalnih proizvoda EN
  Prema proizvodnom programu i veličini predstavljamo najvažnijeg proizvođača opruga u Hrvatskoj. EN
  SAZNAJTE VIŠE
 • Group bg
  Namjenska rješenja za sve vaše potrebe
  Opruge se izrađuju prema potrebama naručitelja, na osnovu nacrta ili uzorka.
  SAZNAJTE VIŠE

Tvornica opruga i metalnih proizvoda

Koristi se žica promjera od 0,1 mm do 4,0 mm i traka debljine do 2 mm. Obzirom na vrstu materijala koristimo: ugljične čelike za opruge, legirane čelike i broncu.

Da bi se osigurala kvaliteta primjenjuju se standardi ISO 9001 i IATF 16949. Isto tako tvrtka je implementirala i standarde ISO 14001 i OHSAS 18001 u svrhu kvalitetnijeg upravljanja zaštitom okoliša i zaštitom na radu. Certificirani smo od Quality Austria i domaće (URS) certifikacijske ustanove. Kontrola kvalitete obavlja se u svim segmentima proizvodnje i to u tri faze: ulazna kontrola, međufazna kontrola i izlazna kontrola. Sva isporučena roba ima naš certifikat kvalitete.

Vrhunska kvaliteta

Prema proizvodnom programu i veličini predstavljamo najvažnijeg proizvođača opruga u Hrvatskoj. Prosječna starost zaposlenika u proizvodnji opruga iznosi 35 godina, pri čemu ukupno 108 zaposlenih u našem poduzeću predstavlja dobru osnovu za optimalizaciju troškova.

Visoka kvalifikacijska struktura, kvalitetan odabir kadrova, sistematsko školovanje i visoka tehnologija su prednosti poduzeća. Od 2000. godine bitan iskorak napravljen je u pogledu organizacije poduzeća.

Poduzeće je uspješno implementiralo metodologiju 20 ključeva (20 keys). Radi se o modelu organizacije i upravljanja poduzećem koji se temelji na TOYOTINOM proizvodnom sistemu.

U proizvodnji dvokrakih opruga i opruga za autoindustriju pokrivamo 30% tržišta EU. U roku od 5 godina naše učešće povećat ćemo na 50%.